Home » Reisgidsen en boeken over Toscane » Breng Toscane in huis met de 2018 kalender

Breng Toscane in huis met de 2018 kalender

Zin om het ganse jaar door van Toscane te genieten en weg te dromen van de leukste plaatsen en mooiste beelden van deze prachtige streek dan moet je zeker de Toscane 2018 wand kalender in huis halen. Ondermeer de typische wijngaarden, cipressen, olijfboomgaarden en renaissancestad Firenze worden prachtig in beeld gebracht.

In het voorjaar in afwachting van je geplande reis naar Toscane doen de prachtige foto’s in groot formaat je reeds watertanden en verlangen naar de beelden die je weldra zelf ter plaatse zal kunnen bewonderen. Iedere maand krijg je een ander beeld te zien.

In het najaar na je reis, kan je dan bij het bekijken van de beelden, nog even lekker wegdromen. Kortom met deze kalender waan je je het ganse jaar door in Toscane.

De Toscane 2018 kalender is ook ideaal als kerst- of nieuwjaarsgeschenk voor elke Toscane liefhebber. Reken er maar op dat je zal scoren! Bovendien krijg je er 8 foto’s gratis bij.

Door het groot formaat van de pagina’s is er tevens voldoende ruimte voor notities en het aanduiden van verjaardagen. De kalender is te koop bij Bol.com voor €12,99 > meer info

 

bekijk ook

Boekentips voor een Toscaanse winter

Wat is er leuker dan in de lange winterperiode op een koude winderige regendag een …