Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home » Praktische info » Met de bus naar Charleroi luchthaven

Met de bus naar Charleroi luchthaven

Om met de bus naar de luchthaven van Charleroi, beter bekend als Brussels South Charleroi Airport, te gaan kun je gebruik maken van de Flibco busdienst. Vanuit Brugge, Gent en Rijsel vertrekken op geregelde tijdstippen bussen met als eindbestemming de luchthaven.

De eerste bus vanuit Brugge vertrekt om 02.25 en de laatste om 20.20

Een ticket kost tussen de €5 en €17 afhankelijk van het vertrekuur en de opstapplaats. Ter plaatse kost een ticket €21 maar als de bus vol is dan heb je pech en moet je wachten op de volgende bus, beter is dus dat je op voorhand je ticket online koopt op de website flibco.com.

Wil je een extra verzekering toevoegen aan je ticket tegen diefstal, vertraging of annulatie van je vlucht dan betaal je hiervoor €1,90 extra.

Er moet wel gezegd worden dat de prijs van €5 enkel geldig is voor de zeer vroege uren, namelijk om 02.25 en 04.45.

Voor de terugreis van Charleroi luchthaven naar Gent, Brugge of Lille gelden dezelfde tarieven. De eerste bus vertrekt om 07.00 behalve op maandag en zaterdag, dan is de 1ste bus om 06.25. De laatste bus vertrekt om 23.50

De klasse van de bussen is de laatste jaren veel verbeterd. Tegenwoordig is er wifi aan boord en zijn de zetels zelf bekleed met semi leder. Aan comfort ontbreekt het dus niet.

De bus is zeker een waardig alternatief voor de wagen temeer omdat de parking op de luchthaven van Charleroi nogal duur is en enkel voordelig is wanneer je met minimum 5 personen in de auto reist.

 

bekijk ook

De mini metro Pisa Mover

Sedert midden 2017 is de dienst Pisa Mover eindelijk werkelijkheid. Een elektrische metro (weliswaar bovengronds) …

site ekle hgs yükle yapıkredi kredi kartı borç sorgulama finansbank kredi kartı borç sorgulama akbank borç sorgulamaenpara giriş turkcell fatura ödeme avea fatura ödeme elektrik fatura ödeme elektrik borcu ödeme kredi kartı ile fatura ödeme vodafone fatura ödeme igdaş fatura ödeme trafik cezası ödeme türk telekom fatura ödeme iski fatura ödeme hgs yükleme tl yükleme kontör yükleme akbank direkt halkbank internet şubesi vakıfbank internet bankacılığı denizbank internet bankacılığı hgs yükleme tl yükleme işbankası kredi kartı borç sorgulama ogs yükleme enerjisa fatura ödeme clk akdeniz fatura ödeme elektrik faturası ödeme tl yükle turktelekom tl yükle bimcell kontör yükle a href="http://hgsyuklemesi.org" rel="dofollow" title="hgs yükleme">hgs yükleme