Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home » Linkuitwisseling en adverteren

Linkuitwisseling en adverteren

De site opvakantienaartoscane.info is de grootste nederlandstalige website over Toscane met in het hoogseizoen tot 1200 unieke bezoekers per dag. Iedere week wordt de site aangevuld met diverse artikels wat het bezoekersaantal stelselmatig doet stijgen.

Vanaf de start van de website steeg het aantal unieke bezoekers gestaag: van 13.000 in 2012 tot 62.000 in 2013 tot 113.000 in 2014, met andere woorden in nauwelijks 2 jaar bijna een vertienvoudiging. (download statistieken).

Het is dus vanzelfsprekend dat het voor een reisbureau of activiteit die met Toscane te maken heeft, interessant is om op de site te adverteren.

Op Vakantie Naar Toscane biedt diverse mogelijkheden van samenwerken en advertenteren aan:

Linkuitwisseling 

Op de site opvakantienaartoscane.info worden enkel links geplaatst die iets te maken hebben met Toscane of in het uiterste geval met Italië. Er wordt ook enkel een link geplaatst als er een linkuitwisseling is tussen beide sites.

Een aanvraag voor een linkuitwisseling met een site die als onderwerp rolstoelen, games. campings in Nederland, enz heeft, heeft dus geen enkele zin en het is best mogelijk dat ik niet op jullie aanvraag antwoord omwille van tijdsgebrek. Het is voor mij als voor jullie tijdsverlies.

Artikels

Wij kunnen ook een uniek artikel over jullie activiteit met bijhorende link naar jullie site plaatsen. Hiervoor wordt een kostprijs gevraagd van €70,00 en het artikel staat permanent op onze website.

Enkele voorbeelden vind je op volgende links:

Wandelen of fietsen in de Chianti streek

Firenze bezoeken tijdens de winterperiode

Vergeet uw inpaklijst niet vooraleer op reis te vertrekken

Met de auto naar Toscane

Bespaar op je volgende vakantie met deze bespaartrips

Meer voorbeelden vind je in de categorie gastartikels

Banners

Ook een banner kan worden geplaatst op onze site, hiervoor werken wij samen met adverteerdirect.nl. Meer info en tarieven

 

Voor meer info kun je altijd schrijven naar gunther@opvakantienaartoscane.info

 

site ekle hgs yükle yapıkredi kredi kartı borç sorgulama finansbank kredi kartı borç sorgulama akbank borç sorgulama enpara giriş turkcell fatura ödeme avea fatura ödeme elektrik fatura ödeme elektrik borcu ödeme kredi kartı ile fatura ödeme vodafone fatura ödeme igdaş fatura ödeme trafik cezası ödeme türk telekom fatura ödeme iski fatura ödeme hgs yükleme tl yükleme kontör yükleme akbank direkt halkbank internet şubesi vakıfbank internet bankacılığı denizbank internet bankacılığı hgs yükleme tl yükleme işbankası kredi kartı borç sorgulama ogs yükleme enerjisa fatura ödeme clk akdeniz fatura ödeme elektrik faturası ödeme tl yükle turktelekom tl yükle bimcell kontör yükle a href="http://hgsyuklemesi.org" rel="dofollow" title="hgs yükleme">hgs yükleme