Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home » Info avond of lezing?

Info avond of lezing?

Van 2001 tot begin 2017 heb ik permanent in Toscane gewoond en gewerkt en sinds januari 2017 verplaats ik mij constant van België naar Toscane en omgekeerd.

Ik kan dus met klem zeggen dat ik een Toscane kenner ben. Er zijn maar weinig plekjes in Toscane die ik nog niet heb bezocht, weinig typische Toscaanse gerechten die ik nog niet geproefd heb of zelf heb klaargemaakt.

De Toscaanse gewoonten, manier van leven en tradities heb ik zelf aan de lijve mogen ervaren en nog steeds.

Plan je binnenkort een privé reis naar Toscane met familie, groep vrienden of een schoolreis en heb je nood aan informatie over wat je zeker moet bezoeken, wat je zeker moet doen, de verschillende slaapmogelijkheden, evenementen, enz. dan kan je mij vragen voor een info avond.

Heb je interesse stuur dan een mailtje naar gunther@opvakantienaartoscane.info

Wil je een lezing over een bepaald onderwerp zoals bijvoorbeeld de Toscaanse keuken, de stad Siena, de Chianti streek, enz. dan kan ik daar ook voor zorgen.

 

Groetjes

Günther

site ekle hgs yükle yapıkredi kredi kartı borç sorgulama finansbank kredi kartı borç sorgulama akbank borç sorgulama enpara giriş turkcell fatura ödeme avea fatura ödeme elektrik fatura ödeme elektrik borcu ödeme kredi kartı ile fatura ödeme vodafone fatura ödeme igdaş fatura ödeme trafik cezası ödeme türk telekom fatura ödeme iski fatura ödeme hgs yükleme tl yükleme kontör yükleme akbank direkt halkbank internet şubesi vakıfbank internet bankacılığı denizbank internet bankacılığı hgs yükleme tl yükleme işbankası kredi kartı borç sorgulama ogs yükleme enerjisa fatura ödeme clk akdeniz fatura ödeme elektrik faturası ödeme tl yükle turktelekom tl yükle bimcell kontör yükle a href="http://hgsyuklemesi.org" rel="dofollow" title="hgs yükleme">hgs yükleme